Dobrý večer, Slovensko!

Tancujeme v kuchyni

Naši tanečníci
Anička Vágnerová a Raphael Schuster zdieľajú jednoduchý a chutný recept na wrap, ktorý si obľúbite. :-)

Pas de wrap

Ingrediencie:

bravčové mäso, arašidové maslo, chilli, čierne korenie, soľ, biely jogurt, majonéza, horčica, šalát, paradajky, uhorky, olivový olej, wrap

Postup

Bravčové mäso (môže byť aj kuracie, hovädzie), nakrájame na kocky. Do hotovej marinády, ktorú pripravíme nasledovne: arašidové maslo, chilli, čierne korenie a soľ, naložíme nakrájané mäso. Necháme 24 hodín marinovať. Na druhý deň marinované mäso opečieme na panvici do chrumkava.

Dressing

biely smotanový jogurt, majonéza, horčica
Množstvo podľa potreby, dochutíme ak je treba soľou alebo čiernym korením.

Ako prílohu použijeme zeleninu. Na drobno nakrájame šalát, paradajky, uhorky, jemne osoliť. Dochutíme troškou gréckeho olivového oleja.
Podávame ako wrap, alebo len so šalátom a dresingom.

Dobrú chuť!